Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
X

Autentificare cont

Tine-ma minte

Ati uitat parola? Click aici pentru a recupera user/parola

Nu aveti cont?
X

Recuperare user/parola

Te rugam sa introduci adresa de email pe care ai folosit-o la inregistrarea contului tau.

Autentificare Inregistrare cont
Portal actualizat la 20 Iulie 2019
Contine toate actele normative din domeniu, actualizate la zi - parteneriat Legis

Proceduri GDPR

11Iul2019

Model DPIA monitorizare video

Click aici pentru a descarca documentul >>Vazand decizia ANSPDCP nr. 174/2018, Administratorul societatii [societatii], a dispus realizarea evaluarii impactului monitorizorii video in [a se completa].1. Autorii studiului de impactStudiul de impact este realizat de catre [a se completa], in colaborare cu reprezentantii societatii:- [a se completa], Director Departament Juridic- ...
11Iul2019

Procedura de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal

Click aici pentru a descarca modelul editabil >>1. DEFINITIIGDPR, Regulamentul - Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general ...
11Iul2019

Procedura de arhivare documente

Click aici pentru documentul editabil >>1. DEFINITIIGDPR, Regulamentul - Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului Eurpean si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind ...
11Iul2019

Procedura generala de monitorizare a salariatilor la locul de munca

Click aici pentru a descarca documentul >>1. DEFINITIIGDPR, Regulamentul - Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului Eurpean si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind ...
11Iul2019

Procedura de raportare si tratare incidente de securitate

Click aici pentru a descarca materialul >>1. DEFINITIIGDPR, Regulamentul - Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind ...
11Iul2019

Procedura de obtinere/revocare consimtamant persoane vizate

Click aici pentru a descarca materialul >>1. DEFINITIIGDPR, Regulamentul - Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului Eurpean si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind ...
11Iul2019

Procedura de raspuns la drepturile persoanelor vizate

Click aici pentru a descarca materialul >>1. DEFINITIIGDPR, Regulamentul - Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului Eurpean si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind ...
02Iul2019

Procedura de cartografiere a datelor

Click aici pentru documentul editabil >>
x