Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
X

Autentificare cont

Tine-ma minte

Ati uitat parola? Click aici pentru a recupera user/parola

Nu aveti cont?
X

Recuperare user/parola

Te rugam sa introduci adresa de email pe care ai folosit-o la inregistrarea contului tau.

X

Deblocare automata cont

Te rugam sa introduci adresa de email pe care ai folosit-o la inregistrarea contului tau.

Autentificare Inregistrare cont
Portal actualizat la 22 Noiembrie 2019
Contine toate actele normative din domeniu, actualizate la zi - parteneriat Legis

Proceduri GDPR

30Oct2019

Documentatie GDPR pentru societati de contabilitate

de Andreea COMAN valabil la 30 Oct 2019
Intrebare: As avea nevoie de documentatia GDPR pentru societati de contabilitate. Care sunt cerintele legale si unde pot gasi documentele editabile pe https://www.portalprotectiadatelor.ro?
23Oct2019

Acordul clientului pentru utilizarea datelor - emitere factura

de Andreea COMAN valabil la 23 Oct 2019
Intrebare: In momentul emiterii unei facturi, automat se completeaza de catre client un acord de consimtamant pentru folosirea datelor exclusiv in acest scop (date facturare) Este necesar ca acest acord sa fie trecut si in registrul de evidenta?
04Oct2019

Evaluarea gradului de conformare

de Colectivul de Specialisti Rentrop&Straton valabil la 04 Oct 2019
Intrebare: Va rugam sa publicati un model de evaluare a gradului de conformare la cerintele GDPR.
05Sep2019

Documente ce trebuie intocmite pentru respectare GDPR

de Andreea COMAN valabil la 05 Sep 2019
Intrebare: Organizam training pentru clienti , unde vin si clientii clientilor nostrii directi. La trainig se face si promovare de produse. Ce documente trebuie sa intocmim pentru a respecta normele GDPR? Noi folosim un tabel , ca cel de mai jos. Este OK? Nr.Crt. Nume/Prenume Firma Semnatura Telefon E-mail? 1 *prin furnizarea datelor de contact, ma declar de acord cu viitoare comunicari de marketing din ...
11Iul2019

Model DPIA monitorizare video

Click aici pentru a descarca documentul >>Vazand decizia ANSPDCP nr. 174/2018, Administratorul societatii [societatii], a dispus realizarea evaluarii impactului monitorizorii video in [a se completa].1. Autorii studiului de impactStudiul de impact este realizat de catre [a se completa], in colaborare cu reprezentantii societatii:- [a se completa], Director Departament Juridic- ...
11Iul2019

Procedura de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal

Click aici pentru a descarca modelul editabil >>1. DEFINITIIGDPR, Regulamentul - Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general ...
11Iul2019

Procedura de arhivare documente

Click aici pentru documentul editabil >>1. DEFINITIIGDPR, Regulamentul - Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului Eurpean si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind ...
11Iul2019

Procedura generala de monitorizare a salariatilor la locul de munca

Click aici pentru a descarca documentul >>1. DEFINITIIGDPR, Regulamentul - Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului Eurpean si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind ...
11Iul2019

Procedura de raportare si tratare incidente de securitate

Click aici pentru a descarca materialul >>1. DEFINITIIGDPR, Regulamentul - Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind ...
11Iul2019

Procedura de obtinere/revocare consimtamant persoane vizate

Click aici pentru a descarca materialul >>1. DEFINITIIGDPR, Regulamentul - Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului Eurpean si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind ...
11Iul2019

Procedura de raspuns la drepturile persoanelor vizate

Click aici pentru a descarca materialul >>1. DEFINITIIGDPR, Regulamentul - Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului Eurpean si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind ...
02Iul2019

Procedura de cartografiere a datelor

Click aici pentru documentul editabil >>
x